Bestil kontorplads inden 31. juni 2021 – og spar 20% i 3 måneder

Co-working i
Woods Augusthus

Hvor samarbejde kan spire

Kom med op på 1. sal, hvor co-working trives i åbne fælleshubs og worksuites. Her finder du hele etagens fællesarealer, køkkenbar, loungeområde – og egen kontorplads.

Genbrugstegl, godt indeklima og grøn frokost. I Woods går vi op i en mere bæredygtig hverdag, hvor velvære og gæstfrihed kan gro. Derfor er vores frokostmenu altid med grøntsagen i fokus, så du har mere energi til dagens opgaver – i behagelig akustik og indeklima med ro til arbejdet.

Som en del af Woods co-working space kan du vælge flere forskellige kontorløsninger: Worksuites med plads til vokseværk, en fast eller fri kontorplads i de åbne arealer
– eller jeres eget mix.

Få mere frihed i et kreativt miljø, all-inclusive, lige ved DR Byen metro.

Co-working space

Bliv en del af Woods co-working space på 1. sal. Her er plads til kreative workshops, kundemøder og kaffepauser – og du kan selv løbende sammensætte dit mix af kontorpladser.

All-inclusive:
Med i prisen hører alle faste ejendomsudgifter og du har fri adgang 24/7 via speedkontrolgate på 1. sal til 6 mødelokaler, loungeområde og køkkenbar med tilhørende kaffe, the og vand – og tilslutning på 10 GBit WiFi. Frokost kan tilkøbes.

Vi tager godt imod dine gæster i receptionen og klarer alt fra posthåndtering og firmaskiltning til rengøring. Se flere fordele i vores brochure eller kom forbi og oplev Woods.

Worksuites

Adgang til alle services
Hæve-sænkeborde
Kontorplads fra 1+
Lås på dør
90 dages opsigelse
60 dages depositum

Fra 5.500 DKK / md.

Fixed seat

Adgang til alle services
Hæve-sænkebord
Locker room
30 dages opsigelse
30 dages depositum

3.800 DKK / md.

Flex seat PLUS

Adgang til alle services
Fri plads ved hæve-sænkebord
30 dages opsigelse
Intet depositum påkrævet

2.100 DKK / md.

Galleri Woods Logo
4C9A9136ok-min
woods-styled
logo-woods

Brooklyn-stemning
under åben himmel

Røde murstensfacader. Genbrugstegl og solceller. Industrielle metaltrapper og fritlagte betonsøjler.

Hverdagen i woods er som at træde ind i en botanisk baggård i Brooklyns levende brokvarter, hvor caféliv og forretningsmøder blandes i et støbt atrium med glasloft.

Alt er åbent med vindueskig og metalaltaner fra gulv til loft. På hver etage er skillevægge med solide lyddæmpere og akustikregulering med genanvendt papir og sundt indeklima.

Her ændres perspektivet på hverdagen i en spirende atmosfære med plads til innovation og kreativitet.

Faciliteter

01

Fælleshubs

Start dagen på din etages fælleshub ved køkkenbarens digitale kaffe- maskiner, der forbereder kaffe ved ét tryk på din Woods-app. Her finder du caféborde, arbejdsrum, printstation – og hyggeligt loungeområde til uformelle møder med touch-down spots i bløde lænestole.

02

Mødecenter

Lækre, rå mødelokaler i forskellige størrelser. Forplejning på bestilling i din Woods-app. Samtalesofaer. Touch-down arbejdspladser i åbne loungeområder. Hver dag er en mulighed for at vælge det arbejdsrum, der bedst støtter dine opgaver.

03

Eatery

Sæsonfrisk forkælelse til frokosttid. Smag på en menu med grøntsagen i fokus og kødet som tilbehør. I Woods Eatery går vi op i fabelagtig mad, der giver mere energi og overskud til din arbejdsdag – og bedre vilkår for miljøet.

04

Café og reception

Til glade gæster, gourmetkaffe og gaver på farten.
I stueetagen kan du besøge Woods caféen og receptionen, hvor vi altid er klar til at byde dig og dine gæster velkommen. Her kan du nyde en sprød croissant og en kop lækker, CO2-fri Damn Good Coffee i et levende cafémiljø, åbent for både huset og offentligheden.

05

High-speed internet

En arbejdsdag uden IT-afbrydelser. I woods får du high-speed internet med en state-of-the-art infrastruktur og kvalitetstilkobling for både kabel og trådløs med Cisco Meraki.

06

Zoku in-house motel

Forbes kalder det et af de 25 fedeste hoteller i verden. Vi kalder det et ideelt sted at bo og arbejde. Hent nemt dine gæster om morgenen, uden at forlade bygningen. Adgang til hotelreceptionen sker via væksthus på taget – hvor ellers? Læs mere her.

Et sted, du kan vokse for fremtiden

Woods Augusthus er et helt nyt multibrugerhus ved DR Byen metro. Bygget på restbeton, genbrugstegl og grønne idealer.

Som et bæredygtigt hus har vi solceller på taget, godt indeklima og grønt på menuen. Vi bruger samfundsstærk rengøring fra Gladfonden, der gør en forskel for mennesker med handicap.

Her får du ro til arbejdet med en behagelig akustik – og åbne fællesarealer til idéudvikling. Hos os er du og dine gæster altid mere end velkomne – fra entré i receptionen til fredagsskålen varsler weekend.

Vi er bedst 8 timer om dagen, klar til en ny dag i et rart arbejdsmiljø.

Beliggenhed

Kom forbi Woods Augusthus, lige ved DR Byen metro.
Vi bor i August Schadekvarteret i et kulturcentrum med DR’s Koncertsal, IT Universitetet og DR Byen som naboer.

Det er nemt at pendle, også i bil. Vi har parkeringskælder for dig og dine gæster – og metroen kører 24 timer i døgnet med kun 3 min mellemrum, tæt på Kgs. Nytorv og Ørestad.

Hent brochure

Få overblik over priser, kontormuligheder, faciliteter og vilkår, alt sammen samlet i én brochure.

Få en personlig tour

Kom med indenfor på en privat Woods rundvisning. Woods Augusthus co-working space udlejes af NREP og fremvises af Woods’ egne medarbejdere. Du er altid velkommen til at kontakte os på +45 5190 2466, hvis du kunne tænke dig en rundvisning i vores hyggelige kontormiljø og muligheder.
Christian von der Recke
Cecilie Peuron-Berg

Vil du høre mere?

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. 

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Book en tour


  Alle oplysninger behandles fortroligt.
  Ved at downloade prospektet, bekræfter du, at vi må kontakte dig.

  Hent brochure


   Alle oplysninger behandles fortroligt.
   Ved at downloade prospektet, bekræfter du, at vi må kontakte dig.