Woods
Augusthus

Et sted, du kan vokse

Woods er for dig, der drømmer om at vokse. Om du driver en etableret virksomhed eller en mindre start-up, får du som lejer hos woods den bedste grobund for at vokse med din forretning og dine medarbejdere.

Vi tilbyder

Kontorlejemål

Større lejemål fra 155 m² - 2.522 m²
 

Se mere ↓

Worksuites

Møblerede suiter med all-inclusive kontorpladser

Se mere om co-working…

Fixed seat

All-inclusive kontorpladser i åbent kontorlandskab

Se mere om co-working…

Flex seat PLUS

Flydende all-inclusive kontorpladser i åbent kontorlandskab

Se mere om co-working…

Kontorlejemål

Nytænkende, dynamisk og topeffektivt flerbrugerhus

Større lejemål fra 155- 2.522-m².
Find den størrelse der passer din virksomhed bedst – vi hjælper dig gerne.

Co-working

Hvor samarbejde kan spire
Som en del af Woods co-working space kan du vælge flere forskellige kontorløsninger: Worksuites med plads til vokseværk, en fast eller fri kontorplads i de åbne arealer – eller jeres eget mix.

Woods Augusthus

Rå urban stil med plads til frihed og fleksibilitet
Woods er for dig, der drømmer om at vokse. Om du driver en etableret virksomhed eller en mindre start-up, får du som lejer hos woods den bedste grobund for at vokse med din forretning og dine medarbejdere. I woods er der taget hånd om det praktiske, så du kan dyrke din metier. Det er noget, du mærker, så snart du træder ind ad døren – her kan du og dine medarbejdere føle jer hjemme, selvom I er på arbejde.

Faciliteter

01

Fælleshubs

Start dagen på din etages fælleshub ved køkkenbarens digitale kaffe- maskiner, der forbereder kaffe ved ét tryk på din Woods-app. Her finder du caféborde, arbejdsrum, printstation – og hyggeligt loungeområde til uformelle møder med touch-down spots i bløde lænestole.

02

Mødecenter

Lækre, rå mødelokaler i forskellige størrelser. Forplejning på bestilling i din Woods-app. Samtalesofaer. Touch-down arbejdspladser i åbne loungeområder. Hver dag er en mulighed for at vælge det arbejdsrum, der bedst støtter dine opgaver.

03

Eatery

Sæsonfrisk forkælelse til frokosttid. Smag på en menu med grøntsagen i fokus og kødet som tilbehør. I Woods Eatery går vi op i fabelagtig mad, der giver mere energi og overskud til din arbejdsdag – og bedre vilkår for miljøet.

04

High-speed internet

En arbejdsdag uden IT-afbrydelser. I woods får du high-speed internet med en state-of-the-art infrastruktur og kvalitetstilkobling for både kabel og trådløs med Cisco Meraki.

05

Zoku in-house motel

Forbes kalder det et af de 25 fedeste hoteller i verden. Vi kalder det et ideelt sted at bo og arbejde. Hent nemt dine gæster om morgenen, uden at forlade bygningen. Adgang til hotelreceptionen sker via væksthus på taget – hvor ellers? Læs mere her.

06

Café og reception

Til glade gæster, gourmetkaffe og gaver på farten.
I stueetagen kan du besøge Woods caféen og receptionen, hvor vi altid er klar til at byde dig og dine gæster velkommen. Her kan du nyde en sprød croissant og en kop lækker, CO2-fri Damn Good Coffee i et levende cafémiljø, åbent for både huset og offentligheden.

Beliggenhed

Metro til døren og byen i baghaven

Augusthus er beliggende på Amagerfælledvej 106 i August Schade kvarteret – tæt på City og med nem adgang til resten af verden. I er ikke alene. DR’s Koncertsal, IT Universitetet og DR Byen er nogle af de nærmeste naboer. Metroen kører 24 timer i døgnet med kun 3 min. mellemrum i myldretiden. Kør til Ørestad City eller til Kgs. Nytorv på 10 min.

Et bæredygtigt hus

Grøn profil tæller i jeres CSR-regnskab
Genbrugstegl, akustikløsninger i genanvendt papir og stort solcelleanlæg på taget. Woods certificeres DGNB guld. Hvis bæredygtighed betyder noget for jer, så er et lejemål hos woods det rette sted.

Priser og muligheder

Se en komplet liste over faciliteter, priser og indretningsmuligheder i uddybende prospekt.

Udlejning & fremvisning

Woods augusthus udlejes i samarbejde med Lintrup & Norgart A/S. Du er altid velkommen til at kontakte os på 7023 6330, hvis du har spørgsmål eller ønsker en fremvisning af kontorlejemålene.
Christian von der Recke
Ninna Therkelsen

Kontakt

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.
Alle oplysninger behandles fortroligt. Ved at indsende formularen, bekræfter du, at vi må kontakte dig.
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.