Velkommen til Woods Augusthus

Et sted, du kan vokse

Om du driver en enkeltmandsvirksomhed, en start-up eller en større virksomhed, får du, som lejer, hos Woods Augusthus den bedste grobund for at vokse med din forretning.

Både lejere af vores kontorhotel og kontorlejemål kan få adgang til vores bemandede reception, lounges, kaffebarer og et fantastisk og grønt eatery. Der er taget hånd om alt det praktiske, så din virksomhed har de optimale omgivelser for at vækste.

Når du træder ind i Woods Augusthus vil du opleve et flerbrugerhus med en rå urban stil hvor der er plads til frihed og fleksibilitet. Moderne kontorlejemål og mødelokaler i topkvalitet danner rammerne for dig og dine medarbejdere, så I kan føle jer hjemme, selvom I er på arbejde.

Kontorlejemål

Fordelt på 3 etager finder du forskellige størrelser kontorlejemål, der er tilegnet større virksomheder. Her er loungeområder, køkkenhubs og åbne rum til idéudvikling. Du kan leje og sammensætte kontorer alt efter dit behov, og vi kan leverer et full-service concept, hvor der er taget hånd om alt det praktiske.

Med et behageligt indeklima, fremragende akustik og beliggenhed lige ved metro station, kan du give dig selv og dine medarbejdere de optimale rammer til at vækste.

Kontorhotel

Bliv en del af Woods Augusthus’ all-inclusive kontorhotel på 1. sal.
Her er plads til kreative workshops, kundemøder og kaffepauser. Du får bl.a. adgang til Wifi, mødelokaler, print- og kopistation, kaffebarer, gårdhave og tagterasse.

Som en del af Woods’ Kontorhotel kan du vælge imellem 3 forskellige løsninger:
– Privat kontor med plads til 1-26 personer
– Fast kontorplads med hæve/sænkebord og locker room
– Fri kontorplads med fleksibilitet i det åbne kontorlandskab

Woods_dobbelt_logo
augusthus_mosaik_kaffe
woods-styled
logo-woods

Brooklyn-stemning
under åben himmel

Røde murstensfacader. Genbrugstegl og solceller. Industrielle metaltrapper og fritlagte betonsøjler.

Hverdagen i woods er som at træde ind i en botanisk baggård i Brooklyns levende brokvarter, hvor caféliv og forretningsmøder blandes i et støbt atrium med glasloft.

Alt er åbent med vindueskig og metalaltaner fra gulv til loft. På hver etage er skillevægge med solide lyddæmpere og akustikregulering med genanvendt papir og sundt indeklima.

Her ændres perspektivet på hverdagen i en spirende atmosfære med plads til innovation og kreativitet.

Faciliteter

01

Fælleshubs

Start dagen på din etages fælleshub ved køkkenbarens digitale kaffe- maskiner, der forbereder kaffe ved ét tryk på din Woods-app. Her finder du caféborde, arbejdsrum, printstation – og hyggeligt loungeområde til uformelle møder med touch-down spots i bløde lænestole.

02

Mødecenter

Lækre, rå mødelokaler i forskellige størrelser. Forplejning på bestilling i din Woods-app. Samtalesofaer. Touch-down arbejdspladser i åbne loungeområder. Hver dag er en mulighed for at vælge det arbejdsrum, der bedst støtter dine opgaver.

03

Eatery

Sæsonfrisk forkælelse til frokosttid. Smag på en menu med grøntsagen i fokus og kødet som tilbehør. I Woods Eatery går vi op i fabelagtig mad, der giver mere energi og overskud til din arbejdsdag – og bedre vilkår for miljøet.

04

High-speed internet

En arbejdsdag uden IT-afbrydelser. I woods får du high-speed internet med en state-of-the-art infrastruktur og kvalitetstilkobling for både kabel og trådløs med Cisco Meraki.

05

Zoku in-house hotel

Forbes kalder det et af de 25 fedeste hoteller i verden. Vi kalder det et ideelt sted at bo og arbejde. Hent nemt dine gæster om morgenen, uden at forlade bygningen. Adgang til hotelreceptionen sker via væksthus på taget – hvor ellers? Læs mere her.

06

Café og reception

Til glade gæster, gourmetkaffe og gaver på farten. I stueetagen kan du besøge Woods caféen og receptionen, hvor vi altid er klar til at byde dig og dine gæster velkommen. Her kan du nyde en sprød croissant og en kop lækker, CO2-fri Damn Good Coffee i et levende cafémiljø, åbent for både huset og offentligheden.

Et sted, du kan vokse for fremtiden

Woods Augusthus er et helt nyt multibrugerhus ved DR Byen metro. Bygget på restbeton, genbrugstegl og grønne idealer.

Som et bæredygtigt hus har vi solceller på taget, godt indeklima og grønt på menuen. Vi bruger samfundsstærk rengøring fra Gladfonden, der gør en forskel for mennesker med handicap.

Her får du ro til arbejdet med en behagelig akustik – og åbne fællesarealer til idéudvikling. Hos os er du og dine gæster altid mere end velkomne – fra entré i receptionen til fredagsskålen varsler weekend.

Vi er bedst 8 timer om dagen, klar til en ny dag i et rart arbejdsmiljø.

Beliggenhed

Kom forbi Woods Augusthus, lige ved DR Byen metro. Vi bor i August Schadekvarteret i et kulturcentrum med DR’s Koncertsal, IT Universitetet og DR Byen som naboer.

Det er nemt at pendle, også i bil. Vi har parkeringskælder for dig og dine gæster – og metroen kører 24 timer i døgnet med kun 3 min mellemrum, tæt på Kgs. Nytorv og Ørestad.

Få et overblik over dine muligheder i Woods Augusthus

Få en personlig fremvisning

Woods Augusthus udlejes og fremvises i samarbejde med Lintrup & Norgart A/S

Du er altid velkommen til at kontakte os på +45 7023 6330, hvis du har spørgsmål eller ønsker en fremvisning af kontorlejemålene.

Ejendomsmægler

Jesper Norgart
Erhversmægler

jn@linor.dk
+45 3118 2437

Cecilie Gylden Mikkelsen
Erhvervsmægler

cm@linor.dk
+45 3148 2545

Udlejer

Christian von der Recke

chvo@nrep.com
+45 5190 2466

Ninna Therkelsen

nith@nrep.com
+45 3124 8589

Vil du høre mere?

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.
Alle oplysninger behandles fortroligt. Ved at indsende formularen, bekræfter du, at vi må kontakte dig.
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.